• Din kurv

    Du har endnu ikke lagt noget hold i kurven
    Du har tilmeldt dig  ting ting
    Din pris er : 
    Opdaterer...
    Opdaterer...

Foredrag 30. oktober 2018

Foreningen AKTIV tilbyder interesserede medlemmer 25% rabat på det kommende foredrag med Rasmus Tantholdt.  Medlemmer modtager rabatten fra Foreningen AKTIV ved at købe billetten gennem FOF.dk og dernæst maile en kopi af billetkvitteringen med vedhæftet eget reg. + konto nr. til foreningenaktiv@herning.dk. 

 

Bliv sendt videre til billetbestillingen ved FOF ved at klikke på billedet.

Rasmus Tanholdt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår.

Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. Et foredrag med Rasmus er inspirerende og oplysende, når han fortæller om livet som korrespondent, hvor  han tit står overfor dilemmaer og pressede situationer.

Rasmus formidler sine foredrag på en nærværende, imødekommende og empatisk måde, som skaber en hyggelig og uformel stemning til trods for de barske emner, der bliver taget op. Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003.

Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen.

Hør hele Danmarks TV2 korrespondent Rasmus Tantholdt fortælle om sit liv bag kameraet på godt og ondt. Om de etiske og moralske dilemmaer, og om risikoen ved at arbejde i lande ramt af krig eller naturkatastrofer. Om de alvorlige historier men også de mange pudsige episoder, der opstår på de mange rejser rundt i verden. Et foredrag med alvor og humor og altid brand aktuelt.

Du skal være medlem af Foreningen AKTIV og logget ind for at oprette et indlæg
Du skal være medlem af Foreningen AKTIV og logget ind for at tilmelde dig hold og arrangementer