Hvem er vi

Foreningen AKTIV er en personaleforening for alle ansatte ved Herning Kommune.

Foreningens formål er at skabe rum, tilbud og muligheder for motion, bevægelse og aktivitet. Foreningen AKTIV er en del af Herning Kommunes arbejdsmiljø- og trivselstilbud, fordi motion og bevægelse forebygger arbejdsskader og skaber trivsel og ny energi til arbejdslivets forskellige udfordringer.

Alle ansatte ved Herning Kommune kan blive medlem af AKTIV  - valget er dit!

Her ser du et udvalg af dine fordele og muligheder som medlem af AKTIV:

Dine ideer og ønsker er vigtige

Har du ønsker, behov og gode ideer til hvad du gerne vil have mulighed for i AKTIV, hører vi meget gerne fra dig.
Du kan udfylde kontaktformularen eller ringe/skrive til AKTIV - se kontaktinformationerne nederst på denne side.

Vi glæder os over din interesse og ser frem til at møde dig til et eller flere af AKTIVs arrangementer.

Rigtig god fornøjelse!