Behandlere oversigt

Foreningen AKTIV samarbejder med forskellige behandlere, som tilbyder forskellige behandlingsformer, som kan hjælpe med at løsne op i trætte, spændte muskler og skabe balance og øge velværet i kroppen.

Går du og har ondt, stresset eller føler ubalance, så forkæl dig selv med et besøg hos vores understående behandlere, som alle benytter den mest effektive terapiform inden for området.

Tilbuddene  med rabat fra Foreningen AKTIV kan benyttes 6 gange i alt indenfor et år, hvad enten du ønsker rabat ved én behandlingsform, eller om du vil veksle mellem 6 x behandlingsformer er underordent.

Husk: Medbring lagen og et håndklæde.(Ikke til Hypnoseterapi)

Er du forhindret i at møde til behandling, skal afbud gives senest dagen før. (For hypnose terapi gælder andre regler, som kan læses på www. stormhypnose.dk) Har du ikke meldt afbud kan behandleren samt Foreningen AKTIV kræve betaling. Da Foreningen AKTIV betaler 25 % af behandlingen, vil du blive opkrævet behandlerens fuld timetakst.

Akupunktur Fysioterapi Kranio _sakral  Massage

Behandlere - Klik på et navn og få informationer om behandleren. ↓ Behandlingsformer

Behandlinger pr. år

Jan Sonny Madsen