Behandlere oversigt

Foreningen AKTIV samarbejder med forskellige behandlere, som tilbyder forskellige behandlingsformer, som kan hjælpe med at løsne op i trætte, spændte muskler og skabe balance og øge velværet i kroppen.

Går du og har ondt, stresset eller føler ubalance, så forkæl dig selv med et besøg hos vores understående behandlere, som alle benytter den mest effektive terapiform inden for området.

Tilbuddene  med rabat fra Foreningen AKTIV kan benyttes 6 gange i alt indenfor et år, hvad enten du ønsker rabat ved én behandlingsform, eller om du vil veksle mellem 6 x behandlingsformer er underordent.

Dokumentation af dit medlemsskab ude hos motionsstederne og behandlerne som hovedregel skal du som medlem altid kunne bevise dit medlemsskab og Foreningen AKTIV opfordrer alle medlemmer til altid at medbringe deres medlems-dokumentation til det pågældende tilknytsningssted og/eller ved behandlerne. Er du i tvivl om reglerne for dokumentation kan du læse dem herunder:

Har du medlemmskab i Foreningen AKTIV med tilknytning til Herning svømmehal, er dit bevis for dit medlemsskab svømmehallens medlemskort sammen med andet legitimation. 

Er du som medlem af Foreningen AKTIV men tilknyttet andet motionssted, er det nok at du fremviser dit medlemskort med Foreningen AKTIV logo og billede. 

Er du forhindret i at møde til behandling, skal afbud gives senest dagen før. (For hypnose terapi gælder andre regler, som kan læses på www. stormhypnose.dk) Har du ikke meldt afbud kan behandleren samt Foreningen AKTIV kræve betaling. Da Foreningen AKTIV betaler 25 % af behandlingen, vil du blive opkrævet behandlerens fuld timetakst. 

 

Akupunktur Fysioterapi Kranio _sakral  Massage 
 
Behandlere - Klik på et navn og få informationer om behandleren. ↓ Behandlingsformer

 

Behandlinger pr. år

Jan Sonny Madsen
Massage  6 x behandlinger 
Conny Lyngholm  Massage  6 x behandlinger  
Jeannette Mortensen Massage/Kranio Sakral 6 x behandlinger  
Hanne Gejl Nielsen Massage/Akupunktur/Kranio Sakral 6 x behandlinger  
Birthe Plauborg
 Massage 6 x behandlinger  
BeneFiT Fysioterapeutiskundersøgelse/behandling (Herning) 6 x behandlinger  
Storm Hypnose  Hypnose og Selvhypnoseterapi (Herning) 1x forløb pr. medlem
Herning Akupunkturklinik Akupunktur (Herning) 6 x behandlinger  
Dorte Troelsen Fodplejer (Lind) 6 x behandlinger  
Lineke Nielsen Fodklinikken (Herning) 6 x behandlinger  
Hanne Bundgaard Zoneterapi m.m.   6 x behandlinger  

 

 

Du skal være medlem af Foreningen AKTIV og logget ind for at oprette et indlæg
Du skal være medlem af Foreningen AKTIV og logget ind for at tilmelde dig hold og arrangementer