Eksterne motionsaftaler

Udover dit basismedlemskab har du som medlem af AKTIV yderligere muligheder for at tegne medlemskab direkte ved vores eksterne samarbejdspartnere og sparer mere end 25% Husk at fremvise dit medlemskort fra Foreningen AKTIV.

Dokumentation af dit medlemsskab ude hos motionsstederne og behandlerne som hovedregel skal du som medlem altid kunne bevise dit medlemsskab og Foreningen AKTIV opfordrer alle medlemmer til altid at medbringe deres medlems-dokumentation til det pågældende tilknytsningssted og/eller ved behandlerne. Er du i tvivl om reglerne for dokumentation kan du læse dem herunder:

Har du medlemmskab i Foreningen AKTIV med tilknytning til Herning svømmehal, er dit bevis for dit medlemsskab svømmehallens medlemskort sammen med andet legitimation.

Er du som medlem af Foreningen AKTIV men tilknyttet andet motionssted, er det nok at du fremviser dit medlemskort med Foreningen AKTIV logo og billede.

Vildbjerg  krop_100x100.JPG  Træningshuset Lind

Vildbjerg