Kombi-tilbuddene i Sport 92 er nu en del af mulighederne i Foreningen AKTIV

Aftalen omfatter:

3 mdr. komibiabonnement med fri adgang til Fitness, Spinning og Squasch.

Pris med medlemsrabat fra foreningen AKTIV:

Pris for foreningen AKTIV medlemmer er 400 kr. (Normal pris, 600 kr.)

Tilmelding og praktis:

For adgang til Spinning og Fitness v. sport 92 i Hammerum, kræves herudover et adgangskort, (hvis man ikke har et i forvejen fra evt tidligere medlemskab). Kortet er personligt og koster 100 kr og er et engangsbeløb.

Abonnementet kan ikke købs online, men kræver fremmøde med dokumentation i form af fysisk medlemskort/ visning af sit medlemsabonnement hos foreningenaktiv@herning.dk.

Betingelser når du er oprettet hos sport 92:

• Abonnementet fordrer, at der registreres et betalingskort, hvorfra der automatisk trækkes for den næste periode.
  • Abonnementet løber (og forlænges automatisk) indtil medlemmet selv opsiger/stopper abonnementet via hjemmesiden (sport92.halbooking.dk). Der er intet gebyr for at stoppe eller gentegne, men en gentegning kræver nyt personligt fremmøde medbringende den nødvendige dokumentation.
  • Anvendelsen af faciliteterne i Sport 92 sker inden for de retningslinier, som gælder for alle medlemmer - uafhængig af tilknytningen til Foreningen AKTIV.

Klik her for at komme direkte til hjemmesiden: Sport 92, Hammerum.