Exclusiv Bootcamp

Skal Pernille være din personlige træner...? 

Dette hold er for dig, som gerne vil gå samme vej som jeg. Måske er du ikke så ekstremt stor, men du har nu mulighed for at komme under mine vinger. Jeg gik fra 100 kg til bikinikrop. Se Ekstrabladet eller TV Midt Vest: Pernilles Vilde forvandling, fra 100 kg til bikinikrop.

Måske er du ikke så ekstremt stor, men du har nu mulighed for at komme under mine vinger. Der er kun 6 pladser på dette hold, hvorved jeg rigtig kan hjælpe dig med at opnå dit mål. Vi planlægger din kost, og jeg deler mine værktøjer med dig. Vi træner på små lukkede hold - hvor-ved jeg kan heppe på dig eller give dig et spark bagi, hvis det er det, som mangles. Vi måler din fremgang ved hjælp af omkredsmåling, vægt og fedtprocent. Vi træner 2 gange om ugen, og du skal selv afsætte 2 gange mere om ugen for at opnå den rette effekt. Se vedhæftede program som alle deltagere får af Pernille.

Tilmelding:

Pernilles BOOTCAMP foregår på: Bornholmsvej 10, 7400 Herning.

Næste hold: Der starter løbende hold op.

Man tilmelder sig på hjemmesiden www.dofherning.dk under den kategori der hedder Sundere og gladere.

Prisen for 7 ugers effektiv, intensiv og professionel træning koster kun 3200 kr. eftersom Foreningen AKTIV giver 1000 kr. i rabat.

Dokumentation af dit medlemsskab ude hos motionsstederne og behandlerne som hovedregel skal du som medlem altid kunne bevise dit medlemsskab og Foreningen AKTIV opfordrer alle medlemmer til altid at medbringe deres medlems-dokumentation til det pågældende tilknytsningssted og/eller ved behandlerne. Er du i tvivl om reglerne for dokumentation kan du læse dem herunder:

Har du medlemmskab i Foreningen AKTIV med tilknytning til Herning svømmehal, er dit bevis for dit medlemsskab svømmehallens medlemskort sammen med andet legitimation. 

Er du som medlem af Foreningen AKTIV men tilknyttet andet motionssted, er det nok at du fremviser dit medlemskort med Foreningen AKTIV logo og billede. 

 

 

Du skal være medlem af Foreningen AKTIV og logget ind for at oprette et indlæg
Du skal være medlem af Foreningen AKTIV og logget ind for at tilmelde dig hold og arrangementer