Fodterapeuter

Dorte Troelsen - Fodplejer i Herning/Lind

Lineke Nielsen - Fodterapeut ved Fodklinikken i Herning

Vigtig information: Foreningen AKTIV giver kun rabat på alm. fodbehandlinger. Andre specielbehandlinger, som f.eks. lakering af negle og skoindlæg er for egen regning.

Dokumentation af dit medlemsskab ude hos motionsstederne og behandlerne som hovedregel skal du som medlem altid kunne bevise dit medlemsskab og Foreningen AKTIV opfordrer alle medlemmer til altid at medbringe deres medlems-dokumentation til det pågældende tilknytsningssted og/eller ved behandlerne. Er du i tvivl om reglerne for dokumentation kan du læse dem herunder:

Har du medlemmskab i Foreningen AKTIV med tilknytning til Herning svømmehal, er dit bevis for dit medlemsskab svømmehallens medlemskort sammen med andet legitimation.

Er du som medlem af Foreningen AKTIV men tilknyttet andet motionssted, er det nok at du fremviser dit medlemskort med Foreningen AKTIV logo og billede