Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling

Massage _stor

Har du fysiske problemer der belaster din hverdag!

Fysioterapeutisk undersøgelse og behandling er en hjælp til dig som døjer med smerter, skader, overbelastninger eller andre fysiske problemer der belaster din hverdag. Hos BenneFiT i Herning har du nu mulighed for at blive undersøgt af en fysioterapeut og få behandling, gode råd, vejledning i øvelser og information om ergonomi.

Priser:

Behandling 1/2 time 225,- (tilskuddet fra Foreningen AKTIV er indkluderet i prisen og du kan benytte op til 6x behandlinger pr. år. Derefter skal du betale fuld pris)

Adresse:

BeneFiT Herning
Fonnesbechsgade4A
7400 Herning

E-mail: amh@benefit-herning.dk

Hjemmeside og tidsbestilling:

www.bene-fit.dk, Klik her og bestil tid online

Dokumentation af dit medlemsskab ude hos motionsstederne og behandlerne som hovedregel skal du som medlem altid kunne bevise dit medlemsskab og Foreningen AKTIV opfordrer alle medlemmer til altid at medbringe deres medlems-dokumentation til det pågældende tilknytsningssted og/eller ved behandlerne. Er du i tvivl om reglerne for dokumentation kan du læse dem herunder:

Har du medlemmskab i Foreningen AKTIV med tilknytning til Herning svømmehal, er dit bevis for dit medlemsskab svømmehallens medlemskort sammen med andet legitimation.

Er du som medlem af Foreningen AKTIV men tilknyttet andet motionssted, er det nok at du fremviser dit medlemskort med Foreningen AKTIV logo og billede.