Herning Akupunktur klinik

Herning Akupunktur klinik logo 2

Herning Akupunkturklinik består af 3 højtuddannede kompetente akupunktører  og en fysiurgisk massageterapeut.

RAB registreret og kvalitetssikret med:

• Efteruddannelser i Kina
  • Højeste uddannelsesniveau
  • Underviser i akupunktur
  • Op til 15 års erfaring
  • Flere 1000 succeshistorier

Vi behandler stort set alle sygdomme og symptomer bl.a.

Hovedpine / migræne                      Nakke problemer

Mave- tarmsygdomme                     Kæbespændinger

Fertilitetsbehandling                         Rygsmerter

Hormonelle forstyrrelser                   Iskias

Stress og depression                       Tennisalbue og golfalbue

Priser:

Akupunktur:   400 kr.

Massage:       250 kr./ 30 min.

420 kr./ 60 min.

Tilskud og Rabatter:

Foreningen aktiv giver 25 % rabat på vores behandlinger og vi giver yderligere 10 % rabat til Foreningen Aktiv medlemmer.

Sygeforsikring Danmark giver ca. 110 kr. til første behandling og 75 kr. til de efterfølgende behandlinger. (Dog kun til akupunktur).

Se hvordan vi kan hjælpe dig på www.herningakupunkturklinik.dk

eller ring på tlf. 24 94 10 42.

Dokumentation af dit medlemsskab ude hos motionsstederne og behandlerne som hovedregel skal du som medlem altid kunne bevise dit medlemsskab og Foreningen AKTIV opfordrer alle medlemmer til altid at medbringe deres medlems-dokumentation til det pågældende tilknytsningssted og/eller ved behandlerne. Er du i tvivl om reglerne for dokumentation kan du læse dem herunder:

Har du medlemmskab i Foreningen AKTIV med tilknytning til Herning svømmehal, er dit bevis for dit medlemsskab svømmehallens medlemskort sammen med andet legitimation.

Er du som medlem af Foreningen AKTIV men tilknyttet andet motionssted, er det nok at du fremviser dit medlemskort med Foreningen AKTIV logo og billede.