Herning Svømmehal - Køb billetter

>> Klik her for at bestille billetter til svømmehallen

Medlemmer af Foreningen AKTIV kan købe billige entré-billetter til Herning Svømmehal og anvende dem i forbindelse med alle svømmehallens aktiviteter!

Hvem må du dele dine entre-billetter med?

Du må tage din samlever/ægtefælde med i svømmehallen, på betingelse af, at du selv er med i svømmehallen og kan fremvise dit medlemskort fra AKTIV. (læs venligst nedenstående før du bestiller dine billetter)

Husk ALTID at medbringe og vise dit medlemskort i modtagelsen i svømmehallen!

Husk altid at tage dit AKTIV medlemskort med som bevis for dit medlemskab i Foreningen AKTIV. (Har du mistet dit medlemskort skal du kontakte foreningenaktiv@herning.dk eller 96 28 26 66 og aftale med sekretæren om at få lavet et nyt medlemskort. Husk et nyt medlemskort koster 50 kr. i svømmehallen.

Vær opmærksom på!

• Billetterne kan kun bestilles af Foreningen AKTIV medlemmer. (log in på www.foreingenaktiv@herning.dk og billetterne betales direkte med Dankort)
  • Billetterne må kun indfries af Foreningen AKTIV medlemmet selv, eller i følgeskab med ægtefælde/sammenlever.(Billetterne må ikke indfries af medlemmet til f.eks. børnefødselsdage/fødselsdage)
  • Videresalg eller overdragelse af adgangsbilletterne til ikke-medlemmer af AKTIV er ikke tilladt, og Foreningen AKTIV deaktivere straks medlemsskabet.

Pris for entrébilletterne:

30 stk. entrébilletter koster 250 kr.

60 stk. entrebilletter koster 500 kr.

Hvor mange entrébilletter må du bestille?

Foreningen AKTIV medlemmer kan max. bestille 60 entrébilletter, (dvs. 2 ark a` 30 adgangsbilletter af gangen.)

Afhentning af dine entrébilletterme i svømmehallen?

Når du har gennemført din betaling, kan du hente billetterne i svømmehallen tidligst 3 hverdage efter din bestilling. (denne info kommer til din mail, når bestillingen er gennemført)

Hvor mange entrébilletter skal du bruge til de forskellige aktiviteter?

1. Har du et medlemskab til Fitness rummet i svømmehallen, skal du bruge:

• 1 x Aqua = 1 adgangsbillet (uden svømning før og efter)
  • 1 x Svømning = 1 adgangsbillet
  • 1 x Aqua og Svømning = 2 adgangsbilletter

2. Har du et medlemskab til både Fitness rummet og svømning i svømmehallen, skal du bruge:

1 x adgangsbillet, som giver adgang til 1 x Aqua.

3. Er du medlem af Foreningen AKTIV, men ikke medlem af svømmehallen, skal du bruge:

• 2 stk billetter pr. aktivitet og 1 billet for hver ekstra aktivitet.
  • (Dvs vil du svømme og dyrke fitness, så er det 3 billetter.)
  • (DVS vil du svømme og dyrke fitness og til aqua = hold, så er det 4 billetter.)
  • (Vil du til aqua = hold, så koster det 3 billetter, da du så automatisk får adgang til svømmehallen.)