Hypnose og Selvhypnose

Citat fra medlem af AKTIV, der har valgt et individuelt  Hypnose terapi forløb!

"Hypnoterapien fik mig tilbage til tidligere hændelser i mit liv,og jeg fik stor hjælp til at ændre dem - fik sat nye vinkler på -
så jeg kunne ændre gamle vaner, holdninger og uønskede følelser.
Winnie er en utrolig behagelig og dygtig terapeut - jeg blev set og mødt, som den person, som jeg er, og hvor det krævede en ændring her og nu."

Foreingen AKTIV betaler 25 % af din regning (max 6 gange under individuelt forløb)

Klik her for at læse om Storm Hypnose!

Dokumentation af dit medlemsskab ude hos motionsstederne og behandlerne som hovedregel skal du som medlem altid kunne bevise dit medlemsskab og Foreningen AKTIV opfordrer alle medlemmer til altid at medbringe deres medlems-dokumentation til det pågældende tilknytsningssted og/eller ved behandlerne. Er du i tvivl om reglerne for dokumentation kan du læse dem herunder:

Har du medlemmskab i Foreningen AKTIV med tilknytning til Herning svømmehal, er dit bevis for dit medlemsskab svømmehallens medlemskort sammen med andet legitimation.

Er du som medlem af Foreningen AKTIV men tilknyttet andet motionssted, er det nok at du fremviser dit medlemskort med Foreningen AKTIV logo og billede.