Infrarød Sauna hos Linneberg Yoga

Klik her for at læse om Infrarød Sauna - du bestiller også tid her i linket hos Linneberg yoga ved at klikke her!.

Dokumentation af dit medlemsskab ude hos motionsstederne og behandlerne som hovedregel skal du som medlem altid kunne bevise dit medlemsskab og Foreningen AKTIV opfordrer alle medlemmer til altid at medbringe deres medlems-dokumentation til det pågældende tilknytsningssted og/eller ved behandlerne. Er du i tvivl om reglerne for dokumentation kan du læse dem herunder:

Har du medlemmskab i Foreningen AKTIV med tilknytning til Herning svømmehal, er dit bevis for dit medlemsskab svømmehallens medlemskort sammen med andet legitimation.

Er du som medlem af Foreningen AKTIV men tilknyttet andet motionssted, er det nok at du fremviser dit medlemskort med Foreningen AKTIV logo og billede.