Glad Træning v. Midtjysk Fysioterapi

Hvis du har gener i hofte eller knæ, som forhindrer dig i at gøre de ting du gerne vil, tilbyder Foreningen AKTIV 25% på GLA:D artroseskole, som er et svensk koncept, hvor du ved uddannelse og træning lærer at tackle dine smerter og træne dit knæ eller din hofte. Al undersøgelse, undervisning og superviseret træning foregår på Midtjysk Fysioterapi, og varetages af uddannede GLA:D instruktører.

Hvad kræver det at dig, som gerne vil deltage? 
For at kunne deltage på dette hold, skal du have en lægehenvisning og herefter tilmelder du dig ved Midtjysk Fysioterapi tlf: 97 12 72 57. Husk dokumentation af dit medlemsskab ved Foreningen AKTIV ved første konsultation. 

Dokumentation af dit medlemsskab ude hos motionsstederne og behandlerne som hovedregel skal du som medlem altid kunne bevise dit medlemsskab og Foreningen AKTIV opfordrer alle medlemmer til altid at medbringe deres medlems-dokumentation til det pågældende tilknytsningssted og/eller ved behandlerne. Er du i tvivl om reglerne for dokumentation kan du læse dem herunder:

Har du medlemmskab i Foreningen AKTIV med tilknytning til Herning svømmehal, er dit bevis for dit medlemsskab svømmehallens medlemskort sammen med andet legitimation. 

Er du som medlem af Foreningen AKTIV men tilknyttet andet motionssted, er det nok at du fremviser dit medlemskort med Foreningen AKTIV logo og billede. 

Forløbet hos Midtjysk Fysioterapi:

  •  En førstegangs undersøgelse med udfyldning af spørgeskemaer, klinisk undersøgelse samt funktionstests. 

 

  • Undervisningsgange er tirsdage og torsdage kl. 16.00, onsdage kl. 14.00 og fredage 12.30.

 

  • 12 x træning på hold, fordelt på 6 uger, superviseret af en fysioterapeut. 1 times effektiv træning pr. gang.

 

  • Evaluering og træningsafslutning.

 

  • Holdstørrelsen er maximalt 10 personer for at sikre kvaliteten i den superviserede træning.

 

  • Hele forløbet koster omkring 2100 kr. hvoraf Foreningen AKTIV betaler 25% af egenbetalingen og er man også medlem af Sygesikring Danmark betaler Foreningen AKTIV 25% af egenbetaling.

 
Læs mere om GLAiD

Du skal være medlem af Foreningen AKTIV og logget ind for at oprette et indlæg
Du skal være medlem af Foreningen AKTIV og logget ind for at tilmelde dig hold og arrangementer