TRX/slyngetræning uanset alder - kroppen som træningsredskab

TRX/slyngetræning

TRX/slyngetræning er for dig, der ønsker en udfordrende og effektiv træningsform. Har du behov for at øge din generelle styrke og stabilitet omkring ryg og mave (corestabilitet), så er TRX/slyngetræning den helt rigtige træningsform.

TRX/slyngetræning henvender sig til alle, nybegyndere såvel som erfarne aktive. Har du nogle af følgende ønsker, er TRX/slyngetræning noget for dig.

• Øget stabilitet omkring mave og ryg
  • Øget generel styrke
  • Effektiv træning med supervision
  • Anvende kroppen som træningsredskab
  • Bedre form

Noget for dig?

TRX/slyngetræning er for alle, uafhængigt af alder og træningsniveau. TRX/slyngetræning varetages af fysioterapeuter, som har specialviden om netop denne træningsform. De kan dermed tilbyde dig den helt rigtige vejledning om, hvordan du får den mest effektive træning med TRX/slyngetræning. Oplever du smerter, ondt i muskler og led, eller andre fysiske komplikationer kan fysioterapeuten også tilpasse træningen til dig.

Omfang

TRX/slyngetræning foregår i vores træningssale enten på hold, eller som personlig træning. TRX/slyngetræning vil altid blive tilpasset dig, dine ønsker og behov.

Pris: kr. 116,00 pr. gang (heraf giver Foreningen AKTIV 25 % af regningen op til 6 gange ved dokumentation af medlemskab i Foreningen AKTIV)

Klik på nedstående link for at se tre forskellige maveøvelser.

Holdet undervises af Trine:

Dokumentation af dit medlemsskab ude hos motionsstederne og behandlerne som hovedregel skal du som medlem altid kunne bevise dit medlemsskab og Foreningen AKTIV opfordrer alle medlemmer til altid at medbringe deres medlems-dokumentation til det pågældende tilknytsningssted og/eller ved behandlerne. Er du i tvivl om reglerne for dokumentation kan du læse dem herunder:

Har du medlemmskab i Foreningen AKTIV med tilknytning til Herning svømmehal, er dit bevis for dit medlemsskab svømmehallens medlemskort sammen med andet legitimation.

Er du som medlem af Foreningen AKTIV men tilknyttet andet motionssted, er det nok at du fremviser dit medlemskort med Foreningen AKTIV logo og billede.

Tid: Mandage kl. 16.00 - 17.00

Booking via telefon 9721 7016/ Email info@benefit-herning.dk